Andis Salla - Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Cërrik

Foto e Anonim
Andis Salla - Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Cërrik

Z. Andis Salla ka lindur në Shtërmen të Elbasanit, më 3 Shkurt 1988.

Ka kryer studimet e larta për drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës.

Është kualifikuar në vitin 2014 si avokat pranë Dhomës Kombëtare të Avokatisë dhe ka një sërë eksperiencash pune si jurist dhe me vonë si Drejtor i IEVP në Elbasan.

Premtimet elektorale: 

Premtimet elektorale të z. Andis Salla, Kryetar i Bashkisë Cërrik (Qershor 2019)

1. Viti 2019 do të jetë viti Social, me pikësynim strehimin e shtresave në nevojë si dhe aktivitetet te tjera sociale;

2. Investimet do jenë kryefjalë e punës sime;

3. Së bashku do t’i sjellin Cërrikut ndryshimet që i kanë munguar dhe do t’i japë gjithsecilit vëmendjen që meriton nga bashkia.

Burimi1: http://www.infoelbasani.al/kryetari-i-bashkise-cerrik-andi-salla-mesazh-...

Burimi 2: https://ata.gov.al/2019/06/16/cerrik-salla-vota-ne-30-qershor-per-me-shu...

Burimi 3: https://ata.gov.al/2019/06/25/salla-ne-30-qershor-te-rinjte-e-cerrikut-v...