Lorenc Tosku - Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Peqin

Foto e Aurel Grabocka
Lorenc Tosku - Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Peqin

Premtimet elektorale: 

Premtimet elektorale të z. Lorenc Tosku, Kryetari i Bashkisë Peqin

1. Përmirësimi i cilësisë së shërbimeve;

2. Përmirësimi i cilësisë së infrastrukturës;

3. Përmirësimi i cilësisë së jetesës dhe çdo aspekti tjetër të jetës si në aspektin arsimor, social, kulturor, shëndetësor, ekonomik, sportiv etj;

4. Në 4 vjeçarin e ardhshëm do të kemi më shumë investime në zonë dhe më shumë zhvillim.

Burimi: https://ata.gov.al/2019/08/07/betohet-kryebashkiaku-i-ri-i-peqinit-lorenc-tosku/